ثبت نام / ورود
مقالات برندها تماس با ما درباره ما فروش عمده مشاور طب سنتی

واژه نامه قهوه


واژه نامه قهوه

قهوه از قدیم در بین ایرانیان محبوبیت زیادی داشته تا جایی که در دوران قاجار قهوه یکی از معروف ترین نوشیدنی های دربار و مردم بوده. اما انگلیس با استعمار کشورهایی که در آنها چای کشت می شده کم کم در فرهنگ برخی از کشورها مثل ایران تاثیر گذاشته و محبوبیت قهوه به تدریج کم شده. اما این روزها می بینیم که قهوه دوباره داره بین مردم ایران جایگاه خودشو پس می گیرد و میان جوانان محبوب می شود. دلیل این امر این است که قیمت قهوه های مختلف خیلی گران نیست و در کافه ها علاوه بر فروش قهوه، دیدارهای کاری و دوستانه صورت می گیرد. با رونق گرفتن کافه ها باریستاها و علاقه مندان به قهوه این نیاز را احساس کردند که نیاز است با اصطلاحات آن بیشتر آشنا شوند. این لغتنامه قهوه باعث بوجود آمدن و خلق یک فرد متکی بر پایه علم و تجربه شخصی و منحصر به فرد در حوره قهوه است و موجب ایجاد مسیر جدیدی در ادامه راه پیشرفت شما خواهد شد. مجموعه لغات گردآوری شده در اینواژه نامه به دست آمده از ۹۲۶ مقاله تخصصی، ترجمه کامل یک کتاب و جمع آوری ۲۸ ورکشاپ برگزار شده توسط اساتید رگان صنعت قهوه می باشد. در پایان در بخش روش مطالعه، برای مطالعه ای دقیق و راحت تر و استفاده درست از این مجموعه لغات ، قسمت «همچنین مطالعه کنید» افروزه شده که در آن لغتهای مرتبط با آن مبحث جهت تکمیل سلسله مطالب به هم پیوسته و رسیدن به یک علم واحد می باشد. این واژه نامه یک مجموعه لغت عمومی و تخصصی است که اگر علاقه مند به یادگیری در این حوزه از صنعت قهوه باشید، راهنمای بسیار مفیدی برای شما خواهد بود. اما در قسمت تخصصی، آنچه که سعی بر آن داشتیم، جمع آوری مطالب تخصصی حول محور فرآوری، برشته کاری و عصاره گیری قهوه است که کمک شایانی به باریستاها و اپراتورهای برشته کاری فعال در این صنعت را خواهد داشت. «لغتنامه قهوه» جرقه ای بود که موجب تغییر مسیری برای بسیاری از باریستاها بود و اشاره به این موضوع داشت که باید بدنبال علاقه رفت و سختی ها را متحمل شد. این مجموعه به تدریج کامل می شود بنابراین از شما به خاطر صبوری تان ممنونیم.

 

اسیدیته / چشیدن/ کاپینگ

شاید شنیده باشید که کلمه اسیدیته از جنبه مثبت به عنوان «درخشندگی» و از جنبه منفی به عنوان «ترشی» توصیف می شود. درباره این کلمه این مطلب وجود دارد که این خاصیت جدایی ناپذیر یک فنجان قهوه عالی است. اسیدهای خوب و بدی وجود دارند که تمایز آنها وابسته به شرایط مصرف آنها است بنابر این اسیدهای مرکبی نیز هستند که از یک نقطه نظر علمی اسید به حساب می آیند، با این وجود هنوز آنها را به عنوان مزه اسیدی به حساب نیاوردیم اگر چه منابع زیادی از وجود اسید در قهوه موجود است، اما در مقایسه با Ph2دلستر، قهوه با داشتن Ph حدود ۵ فقط یک نوشیدنی با خاصیت اسیدی کم به شمار می رود. هر چه به ph7 نزدیک شویم، اسید کم می شود و هر چه به ۱ نزدیک شویم اسیدی تر می شود. قهوه هایی که در ارتفاعات بلندتر رشد می کنند اغلب با کیفیت تر، کامل تر و با خاصیت اسیدی بالاتری عمل می آیند. قهوه های فاقد چنین خاصیت اسیدی به عنوان قهوه های بی مزه و بدمزه نام برده می شوند. درخشندگی قهوه نشان از طعم بهتر و کیفیت بالاتر دارد. حس طعم شیرینی زیاد نیز می تواند از خاصیت اسیدی ناشی شود.

 

Acid in Coffee

اسیدهای درون قهوه دم آوری/ چشیدن/کاپینگ

Citric Acid  سیتریک اسید/ سنسوری/ چشیدن/ کاپینگ:

یکی از دلایل شفافیت طعمی درون قهوه است و این نوع اسید در تمامی مرکبات، آناناس و توت فرنگی ها یافت می شود.

Malic Acid  / مالیک اسید/ سنسوری/ چشیدن/ کاپینگ:

دلیل پیچیدگی طعمی درون قهوه می شود. این نوع اسید در تمامی میوه های کال یافت می شود. در برشته کاری با توسعه کم (under develop) مالیک اسید زیادی یافت می شود. علاوه بر آن در سیب سبز و تمامی میوه های هسته دار، موز، آلبالو، گیلاس و برخی از نژاد های انگور نیز وجود دارد.

قهوه از قدیم در بین ایرانیان محبوبیت زیادی داشته تا جایی که در دوران قاجار قهوه یکی از معروف ترین نوشیدنی های دربار و مردم بوده. اما انگلیس با استعمار کشورهایی که در آنها چای کشت می شده کم کم در فرهنگ برخی از کشورها مثل ایران تاثیر گذاشته و محبوبیت قهوه به تدریج کم شده. اما این روزها می بینیم که قهوه دوباره داره بین مردم ایران جایگاه خودشو پس می گیرد و میان جوانان محبوب می شود. دلیل این امر این است که قیمت قهوه های مختلف خیلی گران نیست و در کافه ها علاوه بر فروش قهوه، دیدارهای کاری و دوستانه صورت می گیرد.